Ladies' Beach Ride

05/11/2019 - 09:45 tot 18:00

Women on wheels, gear up for the Ladies’ Beach ride!

Op zaterdag 11 mei cruisen we gezellig richting de kust. Een mix van aangenaam bochtige wegen, een stukje autosnelweg en relaxte wegen langs het kanaal brengen ons naar de eerste stop: de Garnaalvissers te Paard, een unicum dat terecht op de UNESCO Erfgoedlijst pronkt. Garnaalvissers met gele oliejekkers leiden hun stoere trekpaard onverstoorbaar tot op borsthoogte door de zee in Oostduinkerke om garnalen te vissen.

Na dit schouwspel brommen we richting lunch in een yacht club pal aan het strand. Lekker voldaan en met de zeebries in de rug rijden we daarna verder door West-Vlaanderen richting een prachtige locatie waar even uitrusten bij het genot van een drankje.

Na een dag motorplezier, sluiten we af bij Harley-Davidson® Gent met late night shopping.

 

Praktische informatie en inschrijvingen

  • Niveau: beginners
  • Prijs: € 25. In de prijs zijn een lunch met twee drankjes en een drankje op de terugrit inbegrepen. 
  • Enkel voor vrouwen met motoren, en dat mag gerust een ander merk zijn dan Harley-Davidson®. Heb je vriendinnen die met de motor rijden, vraag ze mee! (Om praktische redenen laten we enkel motoren toe die 120 km/u kunnen rijden).
  • Verzamelen om 9u45 uur bij Harley-Davidson® Gent met een volgetankte motor, terug rond 18 uur bij Harley-Davidson® Gent. Aansluitend is er Late Night Shopping tot 19u30.
  • Het aantal plaatsen is beperkt tot maximum 35 deelnemers.

 

Klik hier om je in te schrijven.