Harley-Davidson Gent (st)rijdt tegen borstkanker

Harley-Davidson Gent steunt strijd tegen borstkanker met Pink Ribbon
09/19/2017

‘Life isn’t about existing. It’s about living.’ Onder dit motto (st)rijden H.O.G. Benelux en Harley-Davidson een half jaar lang tegen borstkanker.

Harley Owners Group (H.O.G.) Benelux kiest elk jaar een goed doel om zich voor in te zetten. Dit jaar viel de keuze op de strijd tegen borstkanker. De keuze voor Harley-Davidson Gent als vlaggenschip voor de acties lag voor de hand, aangezien zaakvoerster Ann Vandewoude de enige vrouwelijke Harley-Davidson dealer van Europa is en ze zich daarbovenop helemaal inzet voor de strijd tegen borstkanker. ‘Als je je engageert voor een doel, moet je dat voor 100% doen, met heel je hart,’ zegt ze. Dat ze zich voor 100% inzet, blijkt onmiddellijk wanneer je de zaak binnen stapt. Het roze podium vol kledij en accessoires in roze springt onmiddellijk in het oog, en de volledig in het roze gestoken motor al helemaal.

Wat kan jij doen om Pink Ribbon te steunen?

  • Op het podium staat de Harley-Davidson Pink Label kledingcollectie uitgestald. Door iets te kopen uit deze collectie, steun je de strijd tegen borstkanker: 10% van de omzet schenkt Harley-Davidson Gent integraal aan Pink Ribbon.
  • Daarnaast kan je je steentje bijdragen door de speciaal voor Pink Ribbon gemaakte pins en patches voor €5 te kopen aan de kassa.
  • Kom op zaterdag 25 november naar de Pink Garageparty
  • Tijdens de Kersthappening op 16 december reikt Harley-Davidson een grote roze cheque uit aan Pink Ribbon met het geld dat ze verzameld hebben.
Harley-Davidson Gent strijdt tegen borstkanker - Pink Ribbon

Wat vinden de koppels die de strijd tegen borstkanker voeren of gevoerd hebben ervan?

Op 2 september kwamen tien koppels die de strijd tegen kanker voeren of gevoerd hebben samen met H.O.G. Benelux en Pink Ribbon naar Harley-Davidson Gent, waar ze achterop de moto mee reden met enkele leden van onze motorclub Ghent Chapter. Voor de meesten was het een eerste ervaring op de motor, een dag waarop het leven niet over overleven gaat, maar over beleven. Over vrijheid, passie en avontuur beleven op de motor. De reacties waren overweldigend hartverwarmend.

‘Het was een geweldige ervaring. Nogmaals bedankt voor deze mooie rit. En geweldig dat jullie je zo inzetten voor Pink Ribbon.’ - Xandrina Nikkelen:

‘Thanks voor de geweldige dag en de unieke ervaring die ik mocht beleven dankzij mijn vriendin Linda Deloore & Pink Ribbon. Jullie zijn supertof.’ - Kathleen Persoon

‘Het was een een top dagje en superleuk initiatief. Thanks Pink Ribbon & thanks Harley-Davidson Gent.’ - Connie Du Bois

‘Echt chapeau voor wat jullie doen. In mijn roze hart zitten jullie alvast.’ - Sabrina Van Den Steen

Bedankt aan de volgende mensen en organisatie voor de steun tegen borstkanker:

  • H.O.G. Benelux, en in het bijzonder Alexandra Maljaars, voor het trekken van dit initiatief
  • Pink Ribbon, om ons in contact te brengen met 10 fantastische koppels
  • Streetstyle, voor het kosteloos wrappen van de fantastisch mooie roze motor
  • Ghent Chapter, voor de ondersteuning bij alle evenementen
  • Iedereen die de pins en patches en Pink Label-collectie aanschaft.