Nieuwe 2021 Softail en Touring modellen

01/20/2021

Het is zo ver! We weten wat 2021 in petto heeft voor de Softail en Touring modellen. Wil je meteen in detail alle kleuren en vernieuwingen zien, ga dan naar deze link.

Dit zijn alvast de grootste vernieuwingen:

De Street Bob valt meteen op met zijn compleet nieuwe tank-design. Hij is sinds dit jaar uitgerust met het 114 cubic inch Milwaukee-Eight motorblok en is meteen voorzien van een zitplaats voor de passagier.

De chrome tegenhanger van de Street Bob, de Softail Standard blijft zijn 107 cubic inch Mailwaukee-Eight motoblok behouden.

De afklikbare zijtassen van de Sport Glide zijn sinds dit jaar meegespoten in de carrosseriekleur.

Waar de Fat Boy tot vorig jaar gekenmerkt werd door brushed chrome accenten, zijn deze nu vervangen door full chrome accenten. Zo zijn de bovenvorkbenen, de nacelle rond de koplamp en de uitlaten nu volledig chrome. Ook is de Fat Boy nu enkel nog verkrijgbaar met het 114 cubic inch Milwaukee-Eight motorblok.

Naast de Fat Boy zijn ook de Fat Bob en de Breakout sinds dit jaar enkel verkrijgbaar met het 114 cubic inch Milwaukee-Eight motorblok.

De Heritage Softail is, naast de versie met het zwarte 114 cubic inch Milwaukee-Eight motorblok, nu ook beschikbaar in een chrome 107 cubic inch Milwaukee-Eight motorblok.

De Softail Slim en de Low Rider S (114) veranderen niet.

Jammer genoeg moeten we afscheid nemen van de Deluxe en de Low Rider (107).

Bij de Touring modellen is de enige aanpassing dat nu ook de Street Glide Special en de Road Glide Special beschikbaar zijn in een chrome 114 cubic inch Milwaukee-Eight motorblok.