We gaan weer open

Terug naar HD Gent
02/08/2020

 

Yes yes yes! 

Vanaf dinsdag 12 mei mogen we weer openen! We hebben jullie ontzettend gemist.

En we weten ook wel dat jullie ons stiekem ook gemist hebben. Toch vragen we met aandrang om niet massaal af te komen. We moeten belangrijke voorzorgsmaatregelen treffen. Voor jullie gezondheid en die van ons.

We zullen maximaal 8 mensen tegelijk in de showroom kunnen toelaten. We vragen dus om zo veel mogelijk alleen te komen en om je bezoek maximaal tot 30 minuten te beperken. Het klinkt wat afstandelijk, maar om iedereen die ons nodig heeft zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen we enkel te komen voor datgene wat je nodig hebt. We vragen ook om zo veel mogelijk op afspraak te komen, zowel voor het bezichtigen van een moto, het passen van kledij, het bestellen van accessoires of onderdelen,...

Hou sowieso anderhalve meter afstand van andere klanten én van ons. 

Bij het binnenkomen staat er een automatisch pompje met handgel. Handen ontsmetten is verplicht voordat je binnenkomt.

Raak niets uit jezelf aan. Dit voor de veiligheid van onze andere klanten en onszelf. Geen handvat, zadel, tank, stuk kledij, geen mannequinpop,...

Kom je langs voor kledij, vraag dan steeds hulp bij Jasna of Ann die je de kledij zullen uitzoeken en aanreiken. Gepaste kledij die toch je ding niet is, hangen wij op een rek dat 48 uur in quarantaine gaat.

Kom je langs voor accessoires, onderdelen of motoren, vraag dan steeds informatie aan Jens, Bavo of Stijn. Ga niet op eigen houtje motoren aanraken of erop gaan zitten.

Kom je langs op afspraak voor je motorfiets, rijd dan langs de zijkant van het gebouw en zet je motor in de daarvoor voorziene sluis tussen de hekkens. Ga zeker niet voorbij het tweede hekken. Steek je sleutels in de groen/gele doos en neem plaats op onze picknicktafels vooraan, ga een wandelingetje maken, of ga naar huis. Wij zullen je sleutels desinfecteren en je motor naar de werkplaats rijden. Zodra de motor klaar is, zetten we de motor terug waar je hem achterliet. Je sleutels gedesinfecteerd in je tas, koffer of aan je stuur. De factuur zal bij je motor liggen. We vragen om deze van thuis over te schijven.

Betalingen kunnen enkel nog via bancontact. We leggen oorstokjes klaar om de toetsen te bedienen. Gooi uw gebruikt oorstokje nadien weg. Bedragen onder de € 50 kunnen contactloos.

Er zijn markeringen in de kassarij aangebracht, telkens op anderhalve meter van elkaar. Respecteer elkaar hierin.

De toiletten, zetels, koffie-en Cola-machine zijn niet beschikbaar voor onze klanten. Het is enorm sneu, maar hoezeer we een babbel met jullie ook missen, we kunnen nog geen gewone bezoekjes toelaten. Enkel essentiële bezoeken kunnen we nu accepteren, gezien we zo veel mogelijk mensen willen kunnen helpen. 

Ga op ontdekking met je motor in de natuur. De Leiestreek, het Pajottenland, de West-Vlaamse Heuvels en Polders, de Vlaamse Ardennen, het Waasland, het Meetjesland, het Brugse Ommeland,... Hun talloze bochten liggen eindelijk weer voor je klaar!

Vanaf dinsdag zijn onze normale openingsuren weer van kracht:

dinsdag- vrijdag van 09.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00

zaterdag van 09.00 tot 17.00

 

Het is een hele boterham, maar het is belangrijk elkaar hierin te respecteren. Alleen zo geraken we van het virus af.